tisdag 18 augusti 2009

Sparvboet

Jag sysselsätter mig på lediga stunder (d.v.s. ca 20 min/dag) med att plöja och redigera semesterbilderna från Lissabon, och fick den fåfänga idén att lägga upp de finaste här.

Dessa är tagna på Living Lounge Hostel, som blivit utsett till "the world's best boutique hostel" i The Times. Hostelet ägs av fyra stycken portugisiska "artister", som med hjälp vänner och inredningsspecialister har gett individuell karaktär åt varje rum. Vi bodde i The sparrow's nest.


I övrigt fanns det en uppsjö av rum, men det var få jag lyckades kika in i. Ovan exempelvis lomorummet och jazzrummet.


Danny Torrance cyklade runt i korridorerna. Dock såg jag inte att det fanns något Red Room på hostelet. Däremot fanns det en liten inomhuspark på översta våningen.

När julen (thank god!) väl är över, brukar jag trots allt sakna alla fina utomhusbelysningar. I Lissabon behövde jag inte oroa mig för det eftersom den stora gatan var upplyst av de olika stjärnbildernas formationer.


PS! Ska även lägga upp fotografier från min utflykt till Lissabons oceanarium, och till Palácio Nacional da Pena. DS!


I decided to display some of the favorites among my photographs from my trip to Lisbon. The ones above are from the beautiful Living Lounge Hostel, which I would highly recommend. Each of their rooms are designed in a unique way.

5 kommentarer:

emelie sa...

vilket fint rum ni bodde i!

Ida sa...

Det där måste vara den vackraste utebelysningen jag någonsin sett. Måste vara otroligt att faktiskt stå där på gatan och blicka upp. Helst av allt skulle jag vilja ha någonting liknande i mitt sovrumstak. ♥

glamflikka sa...

Åh! Jag vill också

Vilket flygbolag åkte ni med?

Philip sa...

glamflikka:

TAP, Portugals "SAS". 2500 per person t o r.

Sofie Violett sa...

emelie - Eller hur!

ida - Det borde egentligen inte vara så svårt. Om man sätter krokar i taket för punkterna i tecknet, och sedan virar en ljusslinga mellan dessa, och låter flera lampor samlas för att markera varje "stjärna".