lördag 31 oktober 2009

befria mig från ondo



På måndag går mina senaste auktioner på tradera ut. Säljer en rutig klänning, en svart amishklänning, tre stycken vinterkappor (bland annat en från Armani), två par jättefina byxor från Noa Noa i storlek xs som blivit för små eftersom jag numera praktiserar the good life, och en spetskrage.
lycklig all helgona!


3 kommentarer:

Moa sa...

Jag hade en likartad klänning och lös spetskrage när jag var liten som jag alltid hade när jag åkte för att hälsa på farmor och farfar. Förmodligen för att jag fått dem av farmor. Hade glömt det nästan. Nu blev jag nostalgisk. Och - grymt kul att pitcha en klänning som "Amish". Hade hoppats att det skulle stå i auktionen också, men man kan inte få allt. Nu har jag stavat fel till autjion <- !!! AUTKTION <- !! - AUKTION cirka 7 ggr på rad, helt jävla otroligt.

Sofie Violett sa...

moa - Visa bilder! Upp till bevis! Det låter jättefint, tycker jag!! Jag gillar att tänka på att man faktiskt klädde upp barn vid särskilda tillfället förut, jag gillade det alltid eftersom man ändå fick leka och äta och somna i de där kläderna. Har nog adrig känt mig så fin i vuxen ålder som jag gjorde när jag hade skitkonstiga saker på mig som barn. Min mamma sydde ett par röda puffiga byxor med svarta sammetsdetaljer on demand efter att jag förtittat mig på Shakespeare-tv-filmer, i mellanstadiet. Ren, och skär, lycka det. Men hemskt fult.

Moa sa...

Jag har nog bara en bild, ska se om jag kan hitta den, det är taget på rätt långt håll men det syns nog ändå. Jag ser som vanligt sur ut på bilden. Tyvärr är varken klänning eller krage kvar, skandal, för det var min favoritOUTFIT när jag var 6-7. Glömde förresten säga att det var den rutiga klänningen det gällde, inte den Amish dito.

Det låter HELT FANTASTISKT med små röda, puffiga Shakespeare-byxor! Du måste ha sett ut som världens sötaste lilla page. Jag krävde ett par röda, vida sidenbyxor med svart bård runt foten för att jag förläst mig på böcker om Kina. Köpte en blå, broderad sidenjacka själv på Indiska, eller sparade ihop med veckopengen till halva iaf. Det var det första plagg jag sparade till själv, gud vad lycklig jag var för den. Har den kvar också.